Hashtagen dagsform är rätt intressant. Jag använder den själv när jag lägger upp bilder hur jag ser ut.
Men den är ganska vilseledande då jag vet (av egen erfarenhet) att personerna garanterat INTE ser ut sådär hela dagen.
 
 
 
För jag ser bara ut sådär direkt när jag går upp, det räcker med att det går en timme och så är formen en helt annan. Men det ger mig lite motivation att vilja sträva efter att ha det där som dagsform och ha en ännu snyggare morgonform ;)
 
Där syns även anledningen till att jag tar det lugnt med träningen just nu, min otroligt fina tatuering!
Börjar få lite abstinens över att inte ha varit gymmet på ett tag..
Och jag vet att det kommer dröja ett tag till, tidigast på torsdag morgon..
Jag får hålla mig till cardio tills dess. Jaja, det är ändå något!
 
Och jag har bestämt mig för att dra igång en squat challeng, vill man haka på så tycker jag verkligen att man ska göra det! Jag såg skillnad senast när jag testade den, men på grund av sjukdom så var jag tvungen att sluta ungefär halvvägs.. Den här gången ska jag göra alla 30 dagar!
 
Igår så blev det en timmes promenad, var riktigt skönt att komma ut och gå lite. Jag får ju inte anstränga mig för mycket med tatueringen så därför blir det inga löprundor..
Idag tänkte jag dock gå en två timmars promenad. Har lite för mycket energi i kroppen nu när jag inte tar ut mig på gymmet..
 
 
 
 
Nu har jag haft två vilodagaroch tänkte egentligen vila idag också, men det var så fint väder och jag hade energi i benen. Så jag tog en promenad för att stilla begäret lite.
Jag tatuerade mig i förrgår (en stor på revbenen) så jag är rätt öm. Men jag kunde som sagt inte sitta still längre. Egentligen så ville jag springa, men kände på en gång att det skulle bli en utmaning med en promenad. haha!
 
Det var hur som helst väldigt skönt att få röra på mig, och jag ska ta en promenad imorgon också! Styrketräning får vänta tills nästa vecka och samma sak med ett ordentligt cardiopass.
 
 
Igår så tog jag en morgonrunda innan frukost, den blev inte så lång efter som att jag insåg att jag inte tagit allergimedicinen innan jag sprang iväg..
Så det blev inte mer än 3 km (17:26 min, 5:48 min/km, 162 cal), men jag är mest glad att jag inte kolapsade på vägen. Det är mycket pollen nu om någon undrar :P
 
Trots pollen så var det riktigt skönt att börja dagen med en löprunda, sånt vill jag göra mer av!
 
Bjussar på en flexbild ifrån igår också, bara för att det är torsdag och sånt!
 
 
I måndags var jag inte alls sugen på att åka till gymmet och hade då min bästa träning på väldigt länge, i tisdags däremot var jag rätt taggad och hade den sämsta på länge..
Det är rätt konstigt det där med hur det kan ändras så bara över en natt.
 
Jag körde i alla fall lite ben på gymmet, bland annat 100 squats med 20 kg på skivstången.
Jag är lite sugen på att köra den där squat-challange som jag testat tidigare, men vi får se vad som händer :)
 
Sen blev det lite benpress och kalla mig fåfäng, men det kändes rätt coolt att se musklerna jobba medan jag gjorde övningen. Är det något jag har, säkert från all cardio, så är det vadmuskler.
 
 
Sen blev det lite mage, det var egentligen det enda som faktiskt kändes bra med gympasset. hmm..
 
Igår fick mina guns en omgång, kändes riktigt najs. Tog en bild i farten innan jag stack till gymmet och mina armar ser gigantiska ut!
Jag körde chin ups, pull ups, marklyft, bicep curls, high pulls och press down. Haha, jag kan inte låta bli att skriva alla konstiga namn på övningarna!
 
 
 
 
 
Började passet med att köra ett riktigt svettigt cardioset, det var länge sedan jag pressade mig själv till ett sånt hårt set. 30 minuter, 7.24 km, 4:09 min/km, 315 cal.
Och det var riktigt skönt att få pusha mig själv sådär, massa endorfiner!
 
Jag körde även mage, ska börja göra det varje gång jag är på gymmet. Testar en ny grej jag har fått för mig. Får se om det ger de resultat jag vill ha :)
 
Nu är det dags att sticka iväg till gymmet innan jobbet.
Förra veckan var lång och mina tre arbetsdagar kändes som flera veckor långa.
Jag behövde koppla bort hjärnan lite och att inte uppdatera bloggen hjälpte faktiskt :)
Men nu är det en ny vecka och ett lite lugnare schema som gäller.
 
 
I fredags var jag i alla fall på gymmet och körde cardio/abs. Det kändes riktigt najs att avsluta veckan med ett sånt bra pass. Och ska faktiskt börja veckan med ett likadant pass och hoppas att det känns lika skönt som det gjorde i fredags :)
 
 
 
Måste passa på att göra en kort resension av det protein-provet jag fick med hem från Fitnessguru!
Smak av Yoghurt och Kiwi, så himla god! Jag trodde att den skulle vara mycket sötare än den var så jag blev glatt överraskad :)
Njöt verkligen av varje klunk!
 
 
 
Igår morse så åkte jag iväg till affären för att jag såg att mitt paket hade kommit från Fitnessguru.
Blev superglad och när jag luktade på proteinpulvret så ville jag bara dricka upp allt på en gång!
Fick även en provförpackning med protein pulver med smak av Kiwi och youghurt som jag ska smaka idag efter träningen.

Testade även att ta en One Heat på morgonen men ska jag vara ärlig så vet jag inte om något kändes annorlunda. Har i alla fall tagit en idag och ska se om det förändrar träningen något :)
 
Jag kommer att jobba 11-12 timmarspass de här två dagarna så jag har med mig lite extra matsäck. Det blir inte bara en matlåda utan även frukt och idag har jag med mig en powerbar som jag tror är supergod!
 
 
Jag tycker att det är mycket lättare att äta nyttigt de dagarna jag har tränat, för om jag äter onyttigt känns det som om jag har förstört träningen. Men jag måste verkligen komma igång med frukosten. Det är min svagaste sida..
Igår blev det i alla fall frukost trots att jag inte tränade (pga tatueringen). Det blev en härlig frukost och jag insåg att det verkligen är lättare att få i sig frukt när den är uppskärd. Tar lite mer tid att klyfta men jag tycker att det är godare på något konstigt sätt :D
 
Så äggmackor på fullkornsbröd, persika, körsbär och valnötter. Precis lagom frukost för mig :)
 
 
 
Gjorde ett food prepp. Ska bli riktigt smarrigt att få äta det här de närmsta dagarna :D
Valde att göra två ganska lätta maträtter som görs i ugnen. Perfekt när man håller på med annat.
Vill man ha någon sås till så skulle jag rekomendera att göra en egen tzatsiki (turkisk yoghurt, gurka, vitlök) till kycklingen och en kall dillsås (lätt cream freiche, fryst dill, pressad citron) till laxen. 

Matlåda 1
Kyckling och bovetesallad

1 kycklingfilé
Färsk basilika
2 soltorkade tomater
salt och peppar

In i ugnen 200 grader tills det är klart, ca 25 minuter.
För mig räcker det med en halv filé, men det där får man ju göra som man vill med :)

I bovetesalladen som även är till laxen finns;
bovete (följ receptet på förpackingen).
gurka
paprika
bladspenat
sallad
rödlök
fetaost

Matlåda 2
Lax och bovetesallad

2 laxfiléer.
2 msk pressad citron
salt och peppar

Även det här ska in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.

 
 
 
 
Igår innan frukost gick jag en promenad (6.43 km, 1:03:06 h, 9:49 min/km, 251 cal).
Rätt skönt att komma igång direkt på morgonen. Hade dock inget tempo alls, men bara skönt att röra på sig lite och få frisk luft :)
 
 
 
Sen blev det ett stopp hemma, frukost i form av gröt, en äggmacka och en kalkonmacka. En gigantisk frukost för någon som i vanliga fall inte äter frukost. Men måste verkligen börja få i mig en ordentlig frukost varje morgon.
 
Efter frukosten hade fått lägga sig i magen så åkte jag in till gymmet och körde ett ryggpass.
Först cardio på löpbandet, 5 minuter powerwalk, 20 minuter springa, 5 minuter powerwalk i ordentlig lutning (6.39 km, 4:42 min/km, 286 cal).
Sen var det Dips (10x3), Chins (10x3), One knee row (3x10), Cable row 22.5 kg (10x3 x 2), Marklyft 15 kg (10x3), Barbell shrugs 15 kg (10x3), Barbell rows 15 kg (10x3), Rygglyft i romerska stolen (10x3).
Massa konstiga ord ;)
 
Såhär ser One knee row ut, jag tycker personligen att den är väldigt effektiv för ryggen!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiaQC1h5zrJXYVJqgiA9ymZZL8qgFu_EBqEcsgCq822aGhLeP34Q
 
 
Kändes riktigt skönt att köra rygg, ibland lockar vissa kroppsdelar mer eller mindre, igår tajmade jag faktiskt in rätt kroppsdel.
 
 
 
 
Som sagt så var internet inte min vän igår.
Så lite snabbt om gårdagens träning innan jag ska iväg på dagens :)
 
 
Igår började jag med att köra 15 minuter powerwalk på löpbandet och 15 minuter jogging till max. Och på löpbandet bestämde jag mig för att det snart är dags att börja köra milen utomhus, min tanke är att göra det en gång i veckan. Så jag hoppas att jag verkligen får tummen ur och gör det också.
 
Sen blev det ett långt magpass. Gjorde många olika varianter på situps för att träna hela magen. Min nya favorit involverar en 12 kilos kettlebell.
Jag står höftbrett, håller en kettlebell i ena handen (jag har 12 kg, men vikten får man helt känna av själv), den andra handen har jag håller jag i midjan för att känna att muskeln jobbar. Jag lutar mig åt den sidan jag håller kettelbellen, handen ska vara parallel med knät och sen upp igen i en långsam rörelse.

Jag är inte så bra på att förklara men ska försöka ta en bild nästa gång för att visa hur det går till :)
 
Här under syns en annan favorit, nämligen bosu-bollen. Perfekt att göra situps på, jag är lite anti att göra situps på golvet, fast jag själv gör det. Men med bosu-bollen så tränar du inte bara core utan du underlättar för ryggen.
 
 
Ett härligt pass igår helt enkelt!
 
Det här inlägget skulle egentligen upp igår men mitt internet ville verkligen inte funka.Kommer därför komma tre inlägg idag, men det får ni bara leva med ;)
 
Jag fick hem en liten leverans ifrån Sportamore, och det gick fort! När man bor på Gotland tror jag att man vänjer sig med att när det står 3-4 arbetsdagar så tar det 1-2 dagar extra. Men för dem tog det bara 2 dagar. Helt galet!
 
Blev i alla fall jättenöjd med både toppen och byxorna, som inte helt oväntat är ifrån Nike.
De är så sköna, och igår när jag var på gymmet invigde jag toppen så var jag tvungen att ta tag i den ibland för att se att jag fortfarande hade kläder på mig. Den är nämligen väldigt lätt i materialet och det kändes verkligen som att den inte satt på ibland.
 
Försöker att (precis som i resten av mitt liv) få in mer färg på mina kläder. Så här är resultatet av nätshoppingen:
 
 
I fredags när jag var på gymmet fick jag en sån grym motivation när jag såg mig själv i spegeln.
Tidigare har jag alltid kunna sett något litet jag skulle vilja ändra och ibland har det till och med påverkat resten av gympasset.
Men i fredags var jag så nöjd! Inte bara med min kropp utan med mitt ansikte, med mitt hår, med massa ytliga saker men sen slog det mig, det är ju mitt liv som jag är så nöjd med!
 
 
 
Och idag vaknade jag upp och såg att jag fått en shoutout av "jag har viljan" på instagram och den boosten att se att så många gillar vad de ser, den är svår att förklara.
Det jag känner är i alla fall att jag inte kan vänta tills jag kommer till gymmet och får använda mig av alla underbara endorfiner som snurrar runt i kroppen.
Självmotivation i all ära, men det här kommer jag att leva länge på :D
 
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003100_10151758448553055_292282477_n.jpg