Över helgen så är jag och hälsar på min familj i Stockholm, så blir inte så mycket träning då jag vill tillbringa så mycket tid jag kan med dem. Åker inte hit så ofta :)
 
Så tar en vila över helgen från träningen, har även fått lite feber så det hade inte gått att träna ändå.
Surt att bli sjuk när jag äntligen kommit "hem".
 
 
Den enda motionen jag fått sen jag kom hit är en promenad på 5,3 km igår in till stan. Var rätt fint väder så det var skönt att komma ut.
Idag är det klarblå himmel och 3-4 plus grader så ska nog promenera ner till centrumet och kolla lite, ska bara vänta på att alvedonen ska kicka igång.
 
 
Hoppas alla där ute får en bra påskhelg!
Ett protein som jag nog skulle kunna äta alla dagar i veckan utan att tröttna på det är kyckling.
Tycker det finns så oändligt mycket att göra med kyckling också :)
 
 
Här om dagen åt jag en av mina favorit kyckling-maträtter, nämligen kyckling, sötpotatis och avocadoröra.
 
En portion för mig ser ut såhär:
1 kycklingfilé
½ sötpotatis
salt, peppar timjan
1 Avocado
50 g kvarg
 
Jag steker kycklingfiléen utan något smör eller olja, men det gör man såklart som man vill med.
Sötpotatisen klyftar jag och har in i ugnen med salt, peppar och timjan. ca 15 minuter, tills de är mjuka, på 225 grader.
Avocadon mosar jag och blandar ihop med kvargen och lite peppar.
Jag hade bara gurka och sallad hemma, men det var gott ändå :D
 
Det finns två kategorier träningsmänniskor som jag skulle vilja hylla, som jag kan finna mig själv bli djupt imponerad över.
 
Mammor
På friskis finns det ett träningspass för mammor och deras bebisar, Core mamma.
Jag tycker dessa kvinnor är helt fantastiska som gör en sån här sak, som tar sig in till ett gym med sin lilla för att träna och samtidigt träffa andra mammor som också vill komma i form.
När jag själv är i gymmet och ser på de här mammorna så blir jag nästan lite stolt, tycker verkligen att det är häftigt att de hittar tid att ta med sig sitt barn för att själv få unna sig träning.
Där snackar vi verkligen inga ursäkter!
Jag hoppas att jag fortsätter vara så aktiv när jag får barn (om hundra år).
Och jag vill inte bara hylla de mammor som tar sig till gymmet, utan de mammor som drar en powerwalk med barnvagnen eller vad som helst för att få lite motion.

Läs mer bra råd om du precis fått barn här
bild från google.se
 
 
 
Joggare i alla väder
Den här kategorin träningsmänniskor är jag så fruktansvärt avundsjuk på och vill verkligen bli sån här person. Förra veckan  var det snöstorm en dag, jag hade varit nere på biblioteket och på väg hem såg jag flera personer som hade trotsat ruskvädret och var ute och joggade eller sprang.
Vart hittar en människa den motivationen!? Eller är det bara jag som är för bekväm av mig?
Jag är så grymt imponerad över människor som har den motivationen att inte skippa en löprunda, hur illa vädret än är. Så starkt!
 
 
Människor med motivation, det motiverar mig :)
Fattar mig kort: ingen träning på några dagar, läkarens råd, så går det när man är så klantig som jag..
 
Så kommer få jobba med att producera recept och motivation på bloggen den här veckan i stället, och självklart tar jag gärna emot tips på saker ni vill att jag ska skriva om, eller om det är något ni vill att jag ska testa :)
 
Skämtade lite igår med några vänner om att jag skulle testa "barnmats-dieten", men det går emot ganska mycket principer för mig, så tänker inte ens göra det på skämt.
Mat är något som är otroligt viktigt för mig, tycker inte att man ska slarva med maten. Sen att det inte alltid är så lätt att äta rätt, ja det är en helt annan sak.
Vet själv att jag måste bli mycket bättre på att äta mellanmål så jag inte småäter. Men som sagt, mat och träning är inget som bara händer över en natt :)
 
 
 
Nu har jag varit sådär dålig igen, måste lära mig att skriva saker även om det är vilohelg!
 
Jag glömmer bort att jag vill skriva om mer än bara hur jag tränar. Ska verkligen bli bättre på att skriva mer om motivation, recept och sånt.

Idag ska jag hur som helst åka in och träna en stund, ska köra ben + 190 squats, ser fram emot att få svettas lite, sen ska jag parkera mig på biblioteket och börja skriva på mitt fördjupningsarbete några timmar.
Men först ska jag äta en stor tallrik gröt mums! :)
 
Bild från senast jag tränade, armday i torsdags.
 
Före (spänner mig), under (musklerna spänner sig själv), efter (så trött att jag knappt orka spänna)
 
Oh My GOD! Vad har jag gjort...
Träningsvärk från gårdagens långa benpass, sen körde jag ju mage igår också.
Men var tvungen att köra mage idag också, tydligen.
 
Halvligger just nu i soffan och vet inte hur jag ska kunna ta mig upp härifrån under resten av dagen/kvällen.
 
Körde en kort cardio uppvärming på 15 minuter (3,88 km, 03:52 min/km, 190 cal) och 5 minuter på rodden med tungt motstånd.
Innan det var dags för mage så körde jag mina 155 squats med 20 kilo på ryggen (50x3 + 5 på sista settet) och lite rygglyft, liggandes och på romerska stolen.
 
Sen var det magen som blev mördad. Körde ca 1,5 timmar. Och nu kommer självhatet in i bilden...
Efter som att jag körde igår så hade jag redan lite träningsvärk i magen, och nu kommer det ju inte direkt bli bättre. Men som sagt, No pain No gain. Ska försöka tänka det imorgon bara..
 
Gotta love that squat rack ;)
Dags att sticka iväg till gymmet, fastnade lite för länge i min varma sköna säng imorse.
 
Ska döda min mage idag, redan lite träningsvärk efter gårdagens "uppvärmning". Men som det står på min tröja idag "No Pain No Gain"!
 
 
Morgon motivation:
 
Middagen ikväll blev en riktig favorit!
 
Kycklingwrap (4 portioner)
4 Fullkorns torillas
2 kycklingfiléer
½ gul paprika
½ gurka
8 Romansalladsblad
1 avocado
125 g kvarg + 1 tsk sweetchili sås + 1 vitlöksklyfta
 
 
Låter kanske lite för vissa, men det här är en perfekt portion för mig. Superlätt att göra, och så gott!
Mums!
Jag har alltid så svårt att "hitta på" saker att göra när det är legday, jag kör squats (50x3 med 20 kg, idag) och benpress (10x3 med 70 kg, idag), upphopp på stepup bräda, utfall med medicinboll, step ups och bulgariska utfall. Sen tar det liksom stopp i huvudet. Jag måste googla lite nya övningar tror jag.
 
Körde i alla fall 30 minuter på löpbandet (8,42 km, 03:34 min/km, 410 cal) och jag måste återigen säga att jag är grymt stolt över mig själv och hur långt jag har kommit med min kondition :)
 
Sen vart det ju lite olika benövningar. Körde 150 squats idag med 20 kg på ryggen. Och kommer nog fortsätta med att köra med 20 kg resten av veckan när jag har squats från utmaningen att göra. Lagom vikt, vill inte ha för tungt när jag ska göra så många, vill ju att alla squats ska vara perfekta :)
 
Bestämde mig för att det var hög tid att köra lite mage också, har lite glömt av de stackars musklerna. Men det ska det bli ändring på! Körde ett lättare pass idag på ca 45 minuter. Men imorgon är det ren absday så då ska jag pusha mig till 1-1,5 timmar.

 
Ska föresten läsa på om hur man flexar! Inte alls min starka sida, speciellt inte när det gäller benen! Herregud vad svårt. Den här bilden gör inte mina muskler någon rättvisa..
 
Dagens träning var riktigt skön. Kändes otroligt bra att vara tillbaka på gymmet!
 
Körde först 30 minuter på löpbandet (8,42 km, 03:36 min/km, 379 cal) och de kändes helt fantastiska. Jag älskar att köra cardio, tänker tillbaka på för ett år sedan, inte en chans att jag hade orkat springa i 30 minuter ens!
 
Efter det så vart det ett 1,5 timmar långt armpass. Tränade både armar och axlar idag. De börjar bli riktiga muskler på armarna nu och har blivit mycket starkare!
Tycker verkligen om att köra med fria vikter, men kör fortfarande mest maskin, vill lära mig mer övningar med fria vikter innan det är dags för nästa arm-dag.
Det roligaste med fria vikter är blickarna man får från killarna som står och lyfter när jag kör på med vikter som ibland är tyngre än deras ;)
 
Sjukt svårt att ta en klok bild på ryggen men så här ser det ut i alla fall!
 
 
Igår gjorde jag mina 140 squats, har inte klarat av att göra mer än 110 på raken så blev till att dela upp det hälften hälften.
Den här veckan kommer jag göra alla mina squats på gymmet vid en squat rack, vill ha lite tyngd på ryggen så det verkligen blir ass to the grass ;D
 
 
Lovade ju en halvtids bild för att se om det här funkar. Måste säga att jag känner skillnad, rumpan känns fastare och musklerna i lår, vader och ryggslutet är också fastare :)
Sen om det syns eller inte vet jag inte riktigt, fast lite tycker jag ändå att det syns!
Igår vart det en låååång och skön powerwalk, det var ju blå himmel och strålande sol!
 
Lyckades ju såklart stänga av runkeeper innan jag var framme, så de sista 300 meterna räknas bara i mitt huvud..
1:58:14 blev tiden i alla fall (13,72 km, 08:37 min/km, 623 cal) och det är en förbättring med 00:18 min/km sen förra söndagen. Ett steg i rätt riktning i alla fall :)
 
 
 
Ser fram emot veckan som kommer, då blir det gymmet måndag till fredag. Ska testa att köra fem dagar i rad, olika kroppsdelar varje dag, något jag faktiskt aldrig provat.
Och lovar att göra minst ett inlägg per dag!
 
Nu blir det 140 squats innan sängen, imorgon; gymmet!
Alla behöver vi något att fantisera om vid mållinjen ;D
och sen älskar jag sånna här linnen! Har en hel hög jag vill beställa!

 
Idag slutade jag tidigt och bestämde mig att göra dubbel food prepp.
Den ena maträtten är väldigt nyttig och den andra maträtten är inte alls lika nyttig men jag gör den för att visa på hur lätt det är att göra något "onyttigt" nyttigare.
Jag tycker det är viktigt att komma ihåg att det inte är så lätt att ändra sin kost på en dag och jag vill ge tips på hur man enkelt kan göra förändringar i sin mat :)
 
 
Recept 1:
Ungsstekt lax, råris och grönsaker (4 portioner)
4 laxfileér á 125 gram styck
2 dl råris / 4 dl vatten
2 dl ärtor
2 dl blomkål

Jag pepprar laxen och pressar lite citron över den innan jag ungssteker den.
Riset kokas enligt anvisningar på paketet och grönsakerna kokas tills de är klara!

 
 
 
Recept 2:
Taco-gratäng (6 portioner)
½ gullök
1 vitlöksklyfta
½ gul paprika
250 g nötfärs
500 g krossade tomarer
125 g laktosfri kvarg
½ paket tacokrydda
50 g nachochips (jag har ostsmak på mina)
50 g riven ost

Hacka lök och paprika fint, pressa vitlöken. Fräs upp detta innan du tillsätter nötfärsen.
Krydda med tacokryddan, tillsätt krossad tomat och kvarg.
Låt detta puttra lite innan du häller över det till en ungsfast form.
Krossa nachochipsen över köttfärsröran och strö över osten.
In i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter.

Till min gratäng har jag sallad, gurka och en avocadoröra gjord på 1 avocado, 125 g laktosfri kvarg och färskpressad lime.


Det jag vill visa på det här är att det är så lätt att tillsätta med grönsaker, krossade tomater och kvarg istället för cream fresh. Och att det är lite onyttigt som ost och nachochips i tycker jag är helt okej, bara man tillsätter mer grönsaker och byter ut till kvarg i stället :)

 
 
Idag är det dag 11 i utmaningen, och jag kände mig rätt grym som nyss gjorde 110 squats på raken!
Trodde inte jag skulle klara att göra med än 100 på en gång. Men det känns riktigt bra :)

Imorgon är det en efterlängtad vilodag från att göra squats, och om 4 dagar är det dags att ta en bild och jämföra med dag 1. Vet inte alls om det hänt så mycket, men men, det är ju bara halvvägs in i utmaningen.

Ska fortsätta att köra med en barbell när jag kör på gymmet, tycker det ger mycket mer att ha 20-25 kilo på axlarna för att komma djupare ner. Men jag har verkligen tyckt att den här utmaningen varit riktigt kul :)

Okej, fy fan vad dålig jag har varit den senaste veckan.... skäms lite.
 
Jag har knappt tränat, sprungit lite och kört mina squatsövningar, men inget gym.
Och har inte haft motivation att skriva något.
 
Men nu blir det ändring!!
 
Idag var jag på gymmet i 2,5 timmar och det var helt underbart!
30 minuter på löpbandet (7,72 km, 03:53 min/km, 347 cal) till att börja med och det kändes grymt!
Sen körde jag lite armar, lite jobbigt att känna hur fort jag har tappat min styrka, var inte direkt uppe på mina toppresultat.
Körde i alla fall tricep pressdown, high pull och bicep curl på kabelmaskinen innan jag gick över till att göra chins och dips (med assist idag).
Sen blev det fria vikter för rygg, axlar och biceps.

Efter det körde jag mina 105 squats (dag 10), blev med 20 kg på axlarna idag, körde 25x3 och sen 30 stycken "ass to the grass", jag gissar på träningsvärk imorgon mina vänner :D
90 kg i legpress 10x3 innan det var magen som fick jobba.
 
Blev 30 minuter mage, ett set jag måste kämpa lite oftare med om något ska hända, har varit alldeles för slapp. Men ser möjligheter till daglig träning under nästa vecka :)
 
 
Vet att ni har saknat dem! Obligatoriska egobilderna från gymmet!
Jag hade egentligen bara tänkt att ta en pw idag, men behövde verkligen springa av mig lite så tog en joggingtur medan solen fortfarande var uppe.
 
Vart 6.38 km (41:56 min, 06:35 min/km, 341 cal) och fick en tid att slå! Måste erkänna att jag inte alls är på topp. Inte tränat någon cardio sen i måndags och vet att jag kan bättre ;)
Det tycker jag bara är något positivt, man behöver inte alltid göra sitt bästa eller att gå ut stenhårt, ibland behöver man tider man ska kunna slå också!
 
 
När jag kom hem blev det lite magövningar och sen, efter som att det är dag 5, blev det 70 squats.
Hittintills har jag kunnat göra alla på en gång utan att behöva dela upp det, känns bra och jag hoppas jag kan göra det här fram tills nästa vilodag i alla fall, sen är jag ju uppe på 100 stycken.
Men jag kämpar på så länge det går!
 
 
Kände verkligen att jag behövde få lite spring i benen och svett i pannan, var fantastiskt skönt att få dunka på med musik och bara känna gruset under skorna. Lycka, helt enkelt. Och för mig är det så träning ska kännas, det ska vara kul att göra det och ska kännas bra efter. Ska inte säga att jag innan varje träningspass är helt i extas, speciellt inte klockan 6 en måndagmorgon, men njuter alltid under och efter passet.

Lovely ♥
Fick en sån otroligt fin peppning idag, blev så glad att jag inte tror att jag riktigt tackade så pass mycket som jag hade velat göra :)
 
Men vilken upplyftning och vilken glädje jag kände när jag fick den här otroligt fina lappen.
Det är just det här jag vill göra med min blogg, det handlar inte om något självförverkligande utan om att motivera, inspirera och peppa folk till att träna!
 
 
Blev även så glad och stolt när jag fick höra att två klasskompisar igår testade sig på att göra 50/55 squats efter att de sätt att jag utmanat mig själv i "30 day squats challenge".
Blir helt varm och lycklig när jag får sån respons! Tusen tack för all uppmuntran :)
Idag är jag inne på dag 4 av Squat Challange, vilket innebär vilodag.
 
 
Vilodag är ju inte alltid superroliga, men jag tycker de är väldigt viktigt att man låter musklerna vila,
annars får inte musklerna tid att vila.
Lite därför jag valde att haka på just den här utmaningen, för att det är vila inplanerad i den.
 
Men kan inte låta bli att längta tills imorgon och se om jag klarar av 70 squats på raken ;)
Idag när jag kom hem, kände jag mig inte alls sugen på att laga mat, men bestämde mig ändå att göra ett storkok inför resten av veckan.
Jag har blivit en riktig sucker för kyckling och råris på senaste och bestämde mig för att göra fyra matlådor med det :)

Det här receptet är verkligen superenkelt och går att göra på massa olika sätt!

För fyra portioner använde jag;
3 kyckling filéer
2,5 dl råris
8 sparrisar
12 brocoliibitar
timjan, basilika, rosmarin och oregano

Hur mycket grönsaker man vill ha väljer du ju såklart själv.

Delade filéerna i två delar, på med kryddorna, in i ugnen i ca 25-30 minuter på 200 grader.
Koka riset enligt anvisningar på paketet.
Klart!
Jag har 3/4 av en filé och ca 0,5 dl ris per matlåda

Supergott! Och nyttigt såklart ;)
Igår bestämde jag mig för att anta en utmaning jag såg på instagram.
"30 day squat challange" säger väll det mesta. Jag tog en bild igår på rumpan (med trosor på!!!!) som jag tänkte lägga upp efter 15 dagar med det resultatet och sen igen efter 30 dagar.
 
Jag behöver lite sånt här i min träning nu, lite kul grejer som verkligen ger resultat, eller som jag hoppas ger resultat i alla fall ;)
Jag tycker en sån här utmaning är rätt bra då du inte behöver några redskap för att göra squats, jag kommer själv göra mina när jag kommer hem från skolan, tar inte så lång tid och du väljer ju själv om du vill göra alla på en gång eller utspritt under dagen. Jag kommer göra mina i ett set, möjligtvis ha någon vila emellan när det börjar komma upp på 100.
 
 
Här är i alla fall själva utmaningen:



Och så här gör du en perfekt squat!
 
 
Vågar du anta utmaningen? ;)
 
 
Ikväll blev det vegetarisk lasagne till middag.
Tänkte inviga min nya kategori "Recept" med just det här receptet :)
 
Just på det här recptet så skriver jag upp calorier, tycker mest det är kul att se hur nyttigt det kan vara med lasagne, och även är så gott!
 
 
Malins vegetariska lasagne (879,75 cal)
 
Ugnen på 200 grader
 
Ingredienser
2 morötter (31 cal)
1/2 gullök (16 cal)
Krossade tomater 250 g (75 cal)
Färsk baby spenat 50 g (10 cal)
Laktosfri Kvarg 250 g (160 cal)
Riven ost 50 g (83,75 cal)
Färska Lasagneplattor 9 stycken (504 cal)
 
1, Riv morötter och finhacka löken
2. Fräs detta i en het panna (jag anväder ingen olja)
3. Häll på krossade tomater och krydda med salt och peppar
4. Varva lasagneplattor, kvarg, tomatröran och färsk baby spenat i två lager
5. På översta lagret använd bara kvarg och ha 50 gram riven ost på.
6. In i ugnen i ca 20-30 minuter
 
Servera med sallad! Jag drack den nya lokan till, supergod och mycket smak!
 
I den här lasagnen är det ca 420 gram (105 gram per portion) grönsaker och man ska få i sig ca 500 gram frukt och grönt per dag. Så med en sån här middag kommer man ganska långt. Äter man dessutom sallad till så är det bara ännu bättre! :D
 
Hade en fantastiskt underbar träning idag.
Solen skiner och himlen är klarblå, vad annars kan man göra än att ta en lång powerwalk och samtidigt fylla på med sol-vitaminer :D
 
Jag brukar köra runkeeper när jag är ute och går och har då en röst som var femte minut berättar hur långt man kommit och vilken snitthastighet per kilometer man har. Men idag så tog jag bort rösten och bara knatade på.
Vet inte om det var det som gjorde att det gick så bra, men något var det.
 
Gick 53 sekunder snabbare och 1,04 km längre än vad jag gjorde förra lördagen :)
Kändes riktigt bra att inte bara gå fortare utan att orka längre.
 
 
Blev i alla fall 13,28 km (1:58:29, 08:55 min/km, 601 cal) på min runda. Och längtar tills det blir en rejäl powerwalk igen :)
 
 
Jag har under en lång tid nu fått höra att jag inte gör något annat än att träna.
Det syns på min facebook, min instagram och min blogg (som förövrigt faktiskt är en träningsblogg?).
 
Jag går i skolan på heltid, jag får två tillfällen att träna på gymmet under mina skolveckor och då passar jag på. På måndagar har jag 1,5-2 timmar på mig att träna innan jag åker till skolan och tisdagar är jag för det mesta ledig.
Ges tillfälle att träna någon mer dag i veckan så tar jag givetvis den chansen.
 
Att träna gör mig glad, gymmet är min pojkvän för tillfället och den relationen är väldigt stark. Jag förstår inte att någon som får mig att må bra, orka med och dessutom gör mig fysiskt starkare, kan få andra människor att ha så mycket åsikter om. Visst är det mycket positivt som jag får höra, vilket gör mig väldigt glad!
 
 
Jag har gått ner 18 kilo, på ett bra sätt, jag har inte stressat något eller svält mig själv, jag har hälsosamt gått ner 18 kilo. Nu när jag nått något av en målvikt, så vill jag inte fortsätta gå ner i vikt, om det kanske är det folk är oroliga för? Om det är så, så kan jag säga att jag legat på samma vikt i snart 3 veckor, jag går inte ner mer i vikt nu.
 
Det här är något jag älskar, och det jag gör är inte något som är skadligt för mig utan tvärtom, bara bra för mig på alla sätt och vis.
De som inte kan acceptera det behöver inte läsa min blogg eller kolla på min instagram, men det jag gör där är bara att försöka inspirera och motivera människor att även dem göra vad de älskar och vill göra (oavsett vad det är!) och det kommer jag inte sluta med. Och jag kommer inte sluta träna, för jag kan inte ta bort en del av mig själv som jag älskar.
 
 
Har velat skriva det här länge, men har varit rädd för att trampa någon på tårna eller göra någon ledsen, kommer säkert få kommentarer om det här utanför bloggen. Men just i denna stund är det skönt att få skriva av sig.
 
 
 
Jag väljer att göra det jag älskar, det som gör mig glad, det som får mig att må bra.
Igår vart det ändrade planer, inget jobb, så följde med en tjejkompis ut på krogen istället.
Efter som att jag inte dricker så vart det som ett träningspass, dansade massor och hade jättekul!
Tycker om att kunna gå ut och ha kul och samtidigt bränna massa kalorier ;D
 
Har ju tidigare sagt att jag skulle vilja testa pulsklocka på krogen, men då ska jag inte ha klackar på mig utan träningsskor eller något liknande så jag orkar röja ännu mer!
 
Ikväll blir det bowling, och vissa kanske tycker att det inte är så ansträngande eller någon direkt motion.
Men då har ni inte bowlat med mig! Tycker bowling är riktigt kul och har väldigt svårt att sitta still och vänta på min tur så studsar runt mellan turerna, så blir en hel del motion i alla fall :)
Sen vet jag inte hur kvällen slutar, kanske blir lite rump-skak ikväll också, tror i alla fall att det kommer bli en toppenkväll!
 
 
I valet och kvalet mellan kläder igår. Men oh my god vad kul det är att testa kläder nu när jag slimat ner mig :D
Vart mitten kläderna tillslut hur som helst.
 
Blev en tur till gymmet idag och kände att det var dags för lite "nytt" i min träning.
 
På gymmet blev det i alla fall 30 minuter på löpbandet (7,82 km, 03:50 min/km, 358 cal) och ca 45 minuter mage.
Inget märkvärdigt eller annorlunda.
 
Tillbaka till det "nya" som jag tänkte på under dagens pass.
När jag började träna så gick jag, väldigt väldigt mycket, sen började jag med powerwalk, sen jogga och sen springa. Jag saknar att träna mycket cardio och jag vet ju att jag nu har kommit långt i att bygga upp muskler, men just nu så är jag inne i en period i min träning där jag känner att jag måste fokusera på att träna på sätt jag tycker är roligt.
 
Och det jag verkligen vill fokusera på just nu är cardio, abs och maten. Så under den här månaden kommer det bli mer powerwalks, cardiopass, magövningar och matfokus. Jag kommer fortfarande att köra armar och rygg, men inte på samma sätt som jag hitills har gjort.
 
Så kommer bli mera recept här på bloggen och mer magövningar. Men självklart mycket annat :D
 
Behöver som sagt förändring i min träning för att inte hamna på en plats där jag inte längtar efter träningen längre.
Och för att orka fortsätta att nå mina mål :)
 
 
Inte klar, inte ens nära, men fan vad långt jag kommit! Stolt tjej!
Igår blev det en hel del tid i tatuerings studion medan syrran tatuerade sig.
Min motion blev att då och då gå upp och ner för backarna i Visby innerstad för att fylla på
parkeringsbiljetten. Inte direkt en ansträngande träning men alltid något ;P
 
 
Idag blir det riktigt håll igång, ska köra ett pass på gymmet idag, blir armar och mage,
och senare ikväll ska jag iväg och jobba och då lär det bli mycket cardio då jag har hört rykten om
att det ska vara disco ikväll! Kommer hur som helst att bli jättekul!
 
 
Tänkte slänga upp två bilder från onsdagens träning med syrran, alltid bra att ha med sig en egen fotograf ;)